VISTA

Restaurant Food Bar

RESTAURANT FOODBAR VISTA

“VISTA staat voor weidsheid”

Eigenaar: Ingrid en Henrie van der Heyden

Concept

VISTA staat voor weidsheid. Weidsheid in visie, weidsheid in gastvrijheid, kortom weidsheid in culinair genieten. Daar staan we voor, daar gaan we voor. En daar willen wij ons zelf en vooral u niet in beperken. Wilt u gewoon aan het einde van een drukke dag even ontspannen, dan is er ons verwarmde terras met het weidse uitzicht over het Volkerak en het Hollandsch Diep.

Pak een drankje, bestel een klein hapje en kom tot rust. Maar wilt u onze visie op culinair genieten beleven in een warme en ontspannen ambiance? Dan is dat vanzelfsprekend ook mogelijk. Met onze jarenlange ervaring weten we maar al te goed hoe fijn het is om je te laten verrassen en ondertussen in alle rust van gerechten, bijpassende wijnen en gezelschap te kunnen genieten.

En of je dat nu samen in alle intimiteit of samen met een groot gezelschap wilt ervaren, we hebben bij VISTA
overal rekening mee gehouden. Menu, à-la-carte, speciale wensen, wij realiseren het voor u.

Historie

De droom is realiteit geworden. Als sinds het moment wat we elkaar leerden kennen, waarbij eerst de culinaire vonk oversprong en zich daarna uitbreidde en onze levens op alle vlakken aan elkaar te verbond, bestond die droom. De verwezenlijking van een restaurant waarbij we niet gebonden zouden zijn aan een opgelegde locatie, aan een bestaand pand, aan vierkante meters, aan voorgedefinieerde ruimtes, kortom aan beperkingen.

Openheid, ruimte, het culinair beleven bij u brengen op de manier die ons en onze medewerkers voor ogen stond. Dat was van aanvang aan ons leidmotief, ons doel. En dat is nu gerealiseerd. Op het punt waar water en land elkaar mogen beroeren, in een van de mooiste vestingsteden van Nederland, mochten wij Vista creëren. En die gloedvolle ontmoeting tussen de ziltheid van het water en de onverwoestbare pracht van het omringende land willen wij ook gestalte geven in de gerechten die we voor u serveren. En in de omgeving die we daarbij voor ogen hadden.

Vanaf nu is VISTA Restaurant Food Bar er voor u, voor het genieten van het uitzicht, voor het uitrusten van de beslommeringen van alle dag, voor het opdoen van nieuwe energie. Wij helpen u erbij, op ons terras met een drankje en een klein hapje maar ook in ons restaurant, waar wij samen met onze staf voor u een onvergetelijke culinaire beleving verzorgen.

Chef-kok: Henrie van der Heyden

Contactgegevens
Restaurant Food Bar VISTA
Havenhoofd 2
4797 SR Willemstad
T: 0168 – 8520212
E: zie website voor contactformulier
W: www.vistawillemstad.nl
Geopend: Dagelijks vanaf 12:00

Eigenaar: Ingrid en Henrie van der Heyden
Beschikbare dagen:Alle dagen behalve Zondag

Gemiddelde ouvertprijs: 4 gangenmenu inclusief wijn arrangement €.78,-