RESTAURANT IN DEN RUSTWAT

Liefde en tijd, zijn mijn duurste ingrediënten

RESTAURANT IN DEN RUSTWAT

Restaurant In Den Rustwat huist zich in één van de best bewaarde historische gebouwen van Rotterdam. Het authentieke pand is gelegen in het bruisende centrum aan de Honingerdijk, maar eenmaal aangekomen is de drukte van de stad ver te zoeken. Een prachtige locatie voor zakelijke ontmoetingen of een etentje in de privésfeer. IDRW is de trotse bezitter van een Bib Gourmand, toegekend door Michelin. Daarnaast is het restaurant opgenomen in de Lekker en Gault Millau Gids (13 punten).

Chefkok Marcel van Zomeren bereidt in de monumentale herberg uit 1597 zijn culinaire kunstwerkjes. Met zijn geheel eigen kookstijl en liefde en tijd als duurste ingrediënten worden de gasten verwend. Als basis gebruikt Marcel de Franse keuken, hij heeft zelf een voorliefde voor sauzen en vis, schelp- en schaaldieren.

De Oranjerie achter het monumentale pand beschikt over een eigen terras middenin de natuur en is geschikt voor een gezelschap tot zestig gasten. Perfect voor een private dining, walking dinner en zakelijke bijeenkomsten. IDRW is gelegen naast Trompenburg Tuinen & Arboretum, een prachtige plantentuin en ideaal voor het maken van een fotoreportage.

Restaurant In Den Rustwat
Honingerijk 96
3062 NX Rotterdam
T: 010 – 4134110
E: info@irdw.nl
W: www.idrw.nl
Geopend: dinsdag t/m vrijdag voor lunch en diner, op zaterdag voor diner

Eigenaar: Marcel van Zomeren
Keuken: Frans met voorliefde voor sauzen en vis, schelp- en schaaldieren
Beschikbare dagen: In overleg.
Couvertprijzen:

  • 4 gangen €49,50
  • 5 gangen €57,50
  • Ons BIB Gourmand menu à €36,50