RESTAURANT DE MANDEMAAKER

De Mandemaaker haalt authentiek Spakenburg op een moderne wijze naar binnen

RESTAURANT DE MANDEMAAKER

“De Mandemaaker haalt authentiek Spakenburg op een moderne wijze naar binnen. Wij voegen passie en ambacht samen waardoor er echte gastvrijheid ontstaat. Onze toonaangevende smaken vindt u terug in het restaurant, tijdens evenementen en in onze kookstudio.
Wij zijn een modern restaurant in het authentieke vissersdorp Spakenburg. Onze keuken neigt naar de Franse keuken met veel internationale invloeden waarbij de nadruk op vis ligt. Op de menukaart staan voornamelijk ambachtelijk bereidde en kwalitatief hoogstaande seizoensproducten uit de regio. Onze professionele en sfeervolle kookstudio biedt groepen gelegenheid om onder leiding van een professionele chef-kok zich de smaken van het restaurant eigen te maken.

We staan in de Lekker 500 2016, met 12 punten in de Gault Millaud met daarbij een eervolle vermelding bij “verrassende wijnkaart” en (last but not least) een prachtige vermelding in de Michelingids 2016. Ook zijn we er trots op dat we 2 jaar achter elkaar een (publieks)prijs gewonnen hebben bij het geweldigste culinaire evenement van Nederland: “Proef Amersfoort”!”

Restaurant & Kookstudio de Mandemaaker
Kerkstraat 103
3751 AT Spakenburg
T: 033 298 02 55
E: Info@demandemaaker.nl
W: www.demandemaaker.nl

Eigenaar: Bert van Eijden
Keuken: Frans met internationaal invloeden, nadruk op vis
Beschikbare dagen: In overleg. Bij voorkeur op dinsdag/woensdag/donderdag (2 hobbykoks is mogelijk)
Wij geven ook diverse kookworkshops (zie website)
Couvertprijs: 3 gangen €36,50