RESTAURANT AVANT-GARDE VAN GROENINGE

Het is iedere keer weer opnieuw genieten

RESTAURANT AVANT-GARDE VAN GROENINGE

Restaurant Avant-Garde van Groeninge en zijn passie voor koken.

Genieten. Het is iedere keer weer opnieuw genieten. Je bent er dagenlang mee bezig in de voorbereidingen. Hoe zul je het deze keer weer gaan doen. Op welke wijze past het ene het beste bij het  andere. Wat maakt het geheel tot een uitzonderlijke uitvoering. Het idee is één ,maar het raffinement zit hem in de uiteindelijke presentatie. Net dat ene accentje hier, net die verrassende keuze daar. Het blijft de kick in mijn vak om elke keer weer nieuwe uitdagingen te zoeken in mijn beroep en op culinair gebied. Veel uit eten gaan en inspiratie op doen in het buitenland en dat weer te vertalen naar mijn eigen culinaire visie. Proef de passie en kom genieten bij restaurant Avant-Garde Van Groeninge.

Met culinaire groet,
Johan van Groeninge

Chef-kok: Johan van Groeninge

Contactgegevens
Restaurant Avant-Garde Van Groeninge
Ingang 7, derde etage in het Philips Stadion
Frederiklaan 10 D
5616 NH EINDHOVEN
T: 040 – 2505640
E: info@restaurantavantgarde.nl
W: www.restaurantavantgarde.nl

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag van 12:00 tot 14:30 en 18:00 tot 21:30
Zaterdag voor de lunch gesloten, open vanaf 18:00 tot 21:30
Zondag, maandag gesloten

Gastronomisch genieten bij restaurant Avant-Garde Van Groeninge
Restaurant Avant-Garde Van Groeninge, op de derde etage van de zuidwesthoek in het Philips Stadion, combineert topvoetbal met gastronomische hoogstandjes.

Avant-Garde is een Frans restaurant met een moderne Hollandse invloed, bovendien al jaren houder van een Michelin-ster. De keuken staat onder leiding van Patron Cuisinier Johan van Groeninge, die in zijn rijke loopbaan vele onderscheidingen ontving. Het interieur is eigentijds en bijzonder stijlvol ingericht met prachtige kunstwerken en bovendien kunt u vanuit het restaurant uitkijken op de grasmat.

In het hart van Eindhoven ligt middenin het oude Philipsdorp het Philips Stadion. De thuishaven van voetbalclub PSV herbergt niet alleen een grote historie, maar is ook het huis van restaurant Avant-Garde Van Groeninge. Al sinds 2004 jaarlijks bekroond met een Michelin-ster. Diverse arrangementen en menu’s van topkwaliteit, met parkeergelegenheid voor de deur en op loopafstand van centraal station. Gastronomisch genieten op sterrenniveau, op een bijzondere locatie!

Eigenaar: Johan van Groeninge
Keuken: Frans
Beschikbare dagen: Met feestdagen liever geen hobbykoks. Rest op aanvraag en beschikbaarheid, van Dinsdag tot en met Vrijdag.

Let op:
LET OP:
Restaurant Avantgarde stelt de volgende aanvullende condities aan het mee koken in het restaurant.
De hobbykok werkt de gehele dag mee tot ongeveer 19.00 uur.
De hobbykok zal samen met minimaal 4 personen inclusief hij of zij zelf, dineren op de dag dat hij/zij kookt in het restaurant. ( Niet in de voucher inbegrepen).