RESTAURANT AVANT-GARDE VAN GROENINGE

Het is iedere keer weer opnieuw genieten

RESTAURANT AVANT-GARDE VAN GROENINGE

Restaurant Avant-Garde Van Groeninge, op de derde etage van de zuidwesthoek in het Philips Stadion, combineert topvoetbal met gastronomische hoogstandjes.

Avant-Garde is een Frans restaurant met een moderne Hollandse invloed, bovendien al jaren houder van een Michelin-ster. De keuken staat onder leiding van Patron Cuisinier Johan van Groeninge, die in zijn rijke loopbaan vele onderscheidingen ontving. Het interieur is eigentijds en bijzonder stijlvol ingericht met prachtige kunstwerken en bovendien kunt u vanuit het restaurant uitkijken op de grasmat.

“Genieten. Het is iedere keer weer opnieuw genieten. Je bent er dagenlang mee bezig in de voorbereidingen. Hoe zul je het deze keer weer gaan doen. Op welke wijze past het ene het beste bij het  andere. Wat maakt het geheel tot een uitzonderlijke uitvoering. Het idee is één ,maar het raffinement zit hem in de uiteindelijke presentatie. Net dat ene accentje hier, net die verrassende keuze daar. Het blijft de kick in mijn vak om elke keer weer nieuwe uitdagingen te zoeken in mijn beroep en op culinair gebied. Veel uit eten gaan en inspiratie op doen in het buitenland en dat weer te vertalen naar mijn eigen culinaire visie. Proef de passie en kom genieten bij restaurant Avant-Garde Van Groeninge. Met culinaire groet, Johan van Groeninge. ”

Restaurant Avant-Garde Van Groeninge
Ingang 7, derde etage in het Philips Stadion
Frederiklaan 10 D
5616 NH EINDHOVEN
T: 040 – 2505640
E: info@restaurantavantgarde.nl
W: www.restaurantavantgarde.nl

Eigenaar: Johan van Groeninge
Keuken: Frans
Beschikbare dagen: Op aanvraag en beschikbaarheid, van dinsdag tot en met vrijdag. Niet beschikbaar op feestdagen. 

Let op:
Restaurant Avantgarde stelt de volgende aanvullende condities aan het mee koken in het restaurant:
– de hobbykok werkt de gehele dag mee tot ongeveer 19.00 uur;
– de hobbykok zal samen met minimaal 4 personen inclusief hij of zij zelf, dineren op de dag dat hij/zij kookt in het restaurant (niet in de voucher inbegrepen).