Ons jongens

Gezellig culinair huiskamerrestaurant

Restaurant Ons jongens

Restaurant Ons Jongens opende zijn deuren in 2012 en is uitgegroeid tot een gezellig culinair huiskamerrestaurant in Someren-Eind tussen Eindhoven, Weert en Venlo.

Chef Jan van Hout werkte tijdens zijn koksopleiding bij sterrenrestaurants als De Treeswijkhoeve in Waalre en FG Restaurant in Rotterdam. In Ons Jongens combineert hij de Brabantse keuken met de moderne Franse keuken en een vleugje Azië. Het resultaat is een creatieve internationale keuken met veel smaak, want Jan vind dat eten vooral lekker moet zijn.
Culinair genieten
Bij Ons Jongens vinden we contact met de gast en beleving belangrijk. Uw avond moet anders dan anders zijn. Zo komt chef Jan vaak aan tafel om de gerechten zelf uit te serveren, om de saus uit te schenken of verrast hij met een bouillon van zelf geplukte paddenstoelen. Alles is erop gericht om u een genoeglijke culinaire avond te bezorgen in een warme huiskamersfeer. Of zoals Jan zegt:”ik wil graag dat mensen zich thuis voelen bij ons”.

Bij Ons Jongens geniet u van een gezellige avond met eten op hoog niveau voor een aantrekkelijke prijs. De meeste gasten laten zich verrassen met het Chef’s menu. 3 gangen kost €37,- 5 gangen €47,50 en 8 gangen €70,-. Zelf kiezen uit de kaart kan natuurlijk ook.

Met vriendelijke groet
Jan van Hout
Restaurant Ons Jongens
0653348153
Chef-kok: Jan van Hout

Contactgegevens
Ons jongens
Boerenkamplaan 167
5712 AD Someren
T: 06 53 34 81 53

W: http://www.onsjongens.nl/
Geopend: donderdag t/m zondag andere dagen in overleg.

 

Eigenaar: Jan van Hout
Keuken: Brabantse keuken met de moderne Franse keuken en een vleugje Azië.
Beschikbare dagen: donderdag t/m zondag andere dagen in overleg. Twee hobby koks mogelijk.

Couvertprijs:

  • 3 gangen €37,-
  • 5 gangen €47,50
  • 8 gangen €70,-