Restaurant Lucas Rive

Lucas Rive

Haute cuisine in de historische haven van Hoorn.

Restaurant Lucas Rive

In de zomer van 2013 openden Lucas en Deborah Restaurant Lucas Rive. Haute cuisine in de historische haven van Hoorn. Al jaren droomde het echtpaar van een eigen zaak in hun eigen stad. Een restaurant waar gastvrijheid net zo belangrijk is als gastronomie. Het behalen van een ster was niet het streven, maar een vol restaurant met voldane gasten. Vijf maanden na de opening werd het restaurant echter al beloond met een Michelin ster. En dat zegt genoeg.
U vindt Restaurant Lucas Rive aan de Oude Doelenkade 7. Een prachtig pand met een modern, sfeervol doch informeel interieur. Waar jong en oud zich thuis voelt en iedereen even welkom is. De capaciteit van het pand gaat tot 80 zitplaatsen waardoor het restaurant ook zeer geschikt is voor grote groepen of partijen. Het terras aan de voorzijde beschikt over 25 plaatsen en biedt een geweldig uitzicht over de haven. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Chef de cuisine, sterrenkok, topchef. Woorden waar Lucas zelf weinig waarde aan hecht. De geboren en getogen Horinees heeft namelijk maar een ambitie; het vertalen van zijn liefde voor koken naar uitgebalanceerde smaaksensaties. Verrassend en vooruitstrevend. Die passie vindt u terug in elk gerecht van de SVH meesterkok. Neem plaats aan de Chef’s table en beleef het zelf.

Met vriendelijke groet
Lucas Rive
Restaurant Lucas Rive
0229-213362
Chef-kok: Lucas Rive

Contactgegevens
Oude Doelenkade 7, 1621 BH Hoorn
T: 0229-213362

W: http://www.lucasrive.nl/
Geopend: Dinsdag t/m zondag.

Eigenaar: Lucas Rive
Keuken: De keuken is gebaseerd op de filosofie van Lucas Rive: culinaire creaties met herkenbare ingrediënten van optimale kwaliteit. Het team laat zich graag inspireren door de producten van het seizoen. En dan bij voorkeur de dagverse streekproducten. Zo krijg je de beste kwaliteit en de puurste smaak.
Beschikbare dagen: Dinsdag t/m donderdag en zondag. Vrijdag en zaterdag in overleg.

Couvertprijs:

  • 3 gangen menu €42,50
  • 4 gangen menu €50,-
  • 5 gangen menu €57,50
  • 6 gangen menu €65,-
  • 3 gangen all inclusive €75,50
  • 4 gangen all inclusive €91,50-
  • 5 gangen all inclusive €106,50
  • 6 gangen all inclusive €121,50