HOE WERKT HET?

Met Gastkok maak jij jezelf of iemand anders de ster van de avond. Gastkok maakt de droom van iedere hobby-kok waar om samen te koken met een chefkok.

In een van de bij Gastkok aangesloten restaurants kan jij alleen, of indien je dat wilt met iemand naar eigen keuze, een avond lang de fijne kneepjes van het vak leren. In het bij Gastkok aangesloten restaurant dat jij als jouw ideale, eendaags kookparadijs ziet, word jij die avond deel van de van de keukenbrigade.

Het unieke van Gastkok is dat je niet in een groep aan slag gaat, maar met alle aandacht op jou gericht, in een echt restaurant aan de slag gaat en meewerkt aan wat de clientèle die avond besteld.

Het Gastkokprincipe
Het principe van Gastkok bestaat uit twee prijscomponenten. Voor het koken onder begeleiding van een chefkok wordt een bedrag gerekend van €59,- voor één persoon en €115,- voor twee personen. Jouw kookkunsten maak je voor een zelf samengesteld gezelschap van tenminste 2 tot 4 personen (couverts). Het minimum aantal couverts, alsmede de prijs per couvert, is per uitgekozen restaurant verschillend.

Kortom, een avondje werken als Gastkok beleef je niet alleen. Deze unieke gebeurtenis wil ook jouw gezelschap voor geen goud missen. We durven te wedden dat jouw vrienden, collega’s en familie maar al te graag uit eten gaan die avond!

Ik wil iemand Gastkok laten zijn!
Gun jij iemand die kans om een avond mee te koken in een professionele keuken van een restaurant? Klik dan hier voor de aangesloten restaurants, couvert prijzen en voorwaarden.