BISTRO SHARLOT

Dagverse, (biologische) seizoensproducten, innovatieve ideeën en aangename bereidingen omgetoverd tot de heerlijkste gerechten.

BISTRO SHARLOT

Dagverse, (biologische) seizoensproducten, bij voorkeur uit eigen omgeving, worden met innovatieve ideeën en aangename bereidingen omgetoverd tot de heerlijkste gerechten. Onze twee Lady Chefs, Ine Mangelaars en Merel Thomassen, zorgen samen met gastvrouw Sharlotte Oomen voor een (h)eerlijk avondje tafelen in de huiskamer van Ulvenhout aan de Dorpstraat 58. Ulvenhout ligt direct langs de A58 en je kunt er overal gratis parkeren. Vermelding: Lekker en Gault & Millau incl. aanbeveling voor wijn/spijs, prijs/kwaliteit en duurzaamheid. Lid van Euro-Toques Nederland, restaurant van het jaar 2011. Ons restaurant heeft maximaal 45 plaatsen; onze zaal biedt ruimte voor groepen tot 100 personen afhankelijk van aard van een evenement. Gastkoks worden uitgenodigd om naast het werk in de keuken óók enkele leveranciers uit de omgeving te bezoeken. Gastkoks zijn welkom op donderdag en zondag; andere dagen in overleg. Workshops onder leiding van één van onze chefs zijn óók mogelijk.
Bistro Sharlot
Dorpstraat 58
4851 CN Ulvenhout
Eigenaar: Sharlotte Oomen
Keuken: Franse keuken
Beschikbare dagen: donderdag en zondag – andere dagen in overleg
Indicatie menuprijs: Keuzemenu: 3-gangen á 34,95 of 4-gangen á 39,95 Chefs Choice 5-gangen met gerechten van binnen en buiten de kaart á 39,95 Arrangement: aperitief, passende wijnen, water en koffie of thee met lekker respectievelijk 20, 25 en 30 euro.