RESTAURANT DE MANDEMAAKER

De Mandemaaker haalt authentiek Spakenburg op een moderne wijze naar binnen.

RESTAURANT DE MANDEMAAKER

“De Mandemaaker haalt authentiek Spakenburg op een moderne wijze naar binnen. Wij voegen passie en ambacht zo samen waardoor er echte gastvrijheid ontstaat. Onze toonaangevende smaken vindt u terug in het restaurant, tijdens evenementen en in onze kookstudio. ”
Wij zijn een modern (vis) restaurant in het authentieke vissersdorp Spakenburg. Op onze menukaart staan voornamelijk ambachtelijk bereidde en kwalitatief hoogstaande seizoensproducten uit de regio.
Onze professionele en sfeervolle kookstudio biedt groepen gelegenheid om onder leiding van een professionele chef-kok zich de smaken van het restaurant eigen te maken.
In ons oude maar volledig gerenoveerde pand bevinden zich meerdere zalen , geschikt voor vergaderingen, recepties en partijen.
Onze keuken neigt naar de Franse keuken met veel internationale invloeden waarbij de nadruk op vis ligt.
Wij staan in de Lekker500 2016, met 12 punten in de Gault Millaud met daarbij een eervolle vermelding bij “verrassende wijnkaart”
en (last but not least) een prachtige vermelding in de Michelingids 2016.

Ook zijn we er trots op dat we 2 jaar achter elkaar een (publieks)prijs gewonnen hebben bij het geweldigste culinaire evenement van Nederland: “Proef Amersfoort”.

Chef-kok: Michelle Vis-Beekhuis

Contactgegevens
Restaurant & Kookstudio de Mandemaaker
Kerkstraat 103
3751 AT Spakenburg
T: 033 298 02 55
E: Info@demandemaaker.nl
W: www.demandemaaker.nl
Geopend: Wij zijn elke dag (behalve zondag) geopend, vanaf 12.00 uur.

Ligging:
Ons restaurant ligt in het hart van Nederland: het centrum van Spakenburg, vlak bij de oude vissershaven en de authentieke scheepshelling. Op een afstand van 10 minuten van Amersfoort en 25 minuten van Amsterdam.

Eigenaar: Bert van Eijden
Keuken: Frans met internationaal invloeden, nadruk op vis
Beschikbare dagen: In overleg. voorkeur : dinsdag/woensdag/donderdag (2 hobbykoks is mogelijk)
Wij geven ook diverse kookworkshops (zie website)

Couvertprijs:

  • 3 gangen €36,50