DE OUDE MELKHANDEL

Een gezellig kwaliteitsrestaurant in Leidschendam

RESTAURANT DE OUDE MELKHANDEL

Wel eens gegeten in De Oude Melkhandel? Zo niet, dan is dat zeer zeker een aanrader. En dankzij een mooie samenwerking met Gastkok.nl is het ook mogelijk om als hobbykok mee te draaien in de keuken. Daarmee creëer jij voor je vrienden en familie de uitgelegen kans om dit bijzondere restaurant eens te bezoeken.

De Oude Melkhandel is een gezellig kwaliteitsrestaurant in Leidschendam waar uitsluitend met lokale seizoensproducten wordt gewerkt. Dit waarborgt de kwaliteit en pure smaak van de lunch- en dinergerechten die in het midden van het restaurant in de open keuken worden bereid. Chef-kok Bart combineert hier de Franse keuken met kleine Nederlandse invloeden. Gastvrouw Klaartje helpt de gasten om hier de lekkerste wijnen bij te zoeken. Geen wonder dus dat De Oude Melkhandel in het Michelinboek staan vermeld!

Kookworkshop
Hebben jij en je vrienden nog iets te vieren? Zoeken jullie een interactieve en vooral lekkere manier om de dag mee te vullen? De Oude Melkhandel biedt tevens de mogelijkheid om deel te nemen aan een kookworkshop met chef-kok Bart.

De chef als gastkok in jouw huis!
Vind jij het leuk om de rollen juist om te draaien? Chef-kok Bart van Rijn komt met plezier naar jouw huis om als gastkok in jouw keuken te koken, zodat jij je kunt richten op een gezellige dinner party met je vrienden en familie.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een workshop of gastkok aan huis? Neem gerust contact op met Gastkok.nl.

Restaurant de Oude Melkhandel
Sluiskant 22
2265 AB Leidschendam.
T: 070 3178270
E: bart@deoudemelkhandel.nl
W: www.deoudemelkhandel.nl

Eigenaar: Bart van Rijn
Keuken: Frans met Nederlandse invloeden
Beschikbare dagen: dinsdag t/m zondag
Indicatie menuprijs: 4-gangen dinermenu voor €40,00 p.p.; 4-gangen wijnarrangement €20,00
Gemiddelde prijs hoofdgerecht à la carte ongeveer €25,00